Not known Details About iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa typicalına uygun çelik parmak kapağı, 200 jul darbeye kadar koruma sağlar.

S1: Bu standart, ayakkabının enerji emici topuk, kapalı topuk alanı, yağa karşı dayanıklı taban ve antistatik özelliklere sahip olmasını gerektirir. Ayrıca, 200 joule darbe koruması sağlayan bir güvenlik burun kısmına sahip olmalıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Koyu renkli ve hızla kirlenebilen yapıda olan ayakkabılar şantiyede çalışan işçiler için uygun değildir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

"P" normalına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

OB: Temel gereksinimleri karşılayan ayakkabıları ifade eder. Bu ayakkabılar, ayakkabi es anlamlısı enerji emici topuk gibi temel özelliklere sahiptir ancak darbelere karşı koruma sağlayan bir güvenlik burunu bulunmaz.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Etkinlik sponsorlukları ve kaykay parklarının oluşturulması ile Vans olumlu marka bilinirliği yaratmıştır.

Çalışma şartlarında ve ortamınızın gerektirdiği koşullarda vücudunuzun duruşu ve iskelet sisteminizi kullanışınız son derece önem taşımaktadır. Ayakta kaldığınız her süreçte konfor son derece dikkate değerdir.

Bu design, sadece çalışanların korunmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda konfor ve ergonomiyi ön planda tutarak uzun çalışma saatlerinde bile iş ayakkabısı amazon ayak sağlığını ve rahatlığını korur.

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi çelik burunlu iş ayakkabısı olası tehlikelerden sizi koruyacak en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page